4. – 6. Juli, Optilab, Svenska Foder

Vi skal have afprøvet skitsen til det fremtidige nye flow på laboratoriet, vi har valgt en prøve mængde der er tilpas stor og som kan være en repræsentativ størrelse for at kunne beslutte og vurdere det nye set up.

Vi møder ind kl. 6.45 for at være der når de starter deres arbejdsdag, efter en kort introduktion på de kommende 3 dage, sættes arbejdet i gang og der udtages 129 prøver, hvilket svarer til ca. 3 dages behov, således er mængden tilpas stor og dels kan det bevise muligheden for at kunne gå fra 8-10 dages gennemløb til 3 dage.

Dag 1 forløber over al forventning og det nye flow viser sig bæredygtig og potentialet i forbedringen viser sig mulig.
Nyt flow og visuel tavle fremstilles, således det giver et total overblik over hvor langt vi er med prøverne, medarbejderne er meget aktive og involveres i arbejdet for at skabe ejerskabet.
Testen udvides, da vurderingen er t hvorfor ikke tage de sidst ankomne prøver og fortsætte, dette åbner mulighed for at gå fra test til ” NY” drift… Det er da et forsøg værd.
Tanken i løbet af dagen blive at lade det nye afprøvede flow, forblive og fortsætte testen de kommende 4 uger, således det åbner for muligheden for at implementere dette under høsten 2016, som for Kunder og Svenska Foder har stor værdi.
I begyndelsen af august skal vi atter støtte 3 dage for at sikre vi under høsten kan få det til at virke… Det bliver både spændende, men sikkert også en udfordring.
IMG_0637
Vogne med prøver, delt op i 20 stk. Pr. Vogn, samt tydelig markering af vogn nr.IMG_0645
Kasser med del prøver, igen følger de med tydelig markering flowet.

IMG_0648

Ny visuel tavle der giver alle overblik, hvor langt vi er med hvad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *