13. + 14. Juni 2016, gennemgang current og future state, Svenska Foder

Opgave i Sverige med gennemgang af current state og future state i Optilab, som er laboratoriet i Svenska Foder, hvor alle analyser på kornprøver laves. I alt løber der over 35.000 prøver igennem laboratoriet på et år og gennemløbstiden varierer mellem 8 – 15 dage. Vi har lavet tidstudier og set på muligheder for at optimere flowet i samarbejde med medarbejderne, således at prøverne kunne opnå at komme igennem laboratoriet på en standard gennemløbstid. Gennemgangen indeholdt ligeledes et skits forslag til hvordan layout og flow kunne blive, samt en analyse af potentialet på det optimale flow. Det er nu aftalt et forløb primo juli, hvor det nye flow, med en standard gennemløbstid på 3 dage, skal afprøves, der kommer sikkert lidt justeringer, men virker det, så implementeres det i højsæson 2016. En rigtig super “standard” Lean opgave.

IMG_0602IMG_0603IMG_0606

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *