30. Juni , Order Desk, HaGe – Nord Tyskland

Møde i Borgstedt, mål er at få etableret et tavlerum og mål er at få den allerførste tavle klar til driften af grundpillen i den store omstrukturering i Nord Tyskland, nemlig Order Desk eller one point of entry også kaldt under hele forløbet, det er har alle Nordtyske kunder fremover skal henvende sig og få klaret deres bestillinger og forretninger med den del af tyske HaGe.
En længe ventet transformation, som ud og den er ganske ny, også vil revolutionere den måde kunder, bliver betjent fremover.
Konstruktionen og hele processen har ligeledes fået en Award i DLG regi, under det sidste Leder  TOP møde for hele koncernen.
Ikke så lidt der er og blive ændret og 1. Juli hvor det hele starter har længe været planlagt og der er pågået rigtig meget arbejde forud for denne dag.
Tavlen til Order Desk blev den første, udarbejdet om formiddagen, præsenteret om eftermiddagen og taget i brug dagen derpå…. Det er nogen gange lidt vildt hvad der kan skabes på kort tid, om bare alle er dedikeret til arbejdet.
 Billede1 hageTavler pakkes ud. Der er en til hvert område.Billede 2 hageHele tavlen for Order Desk – standard tavle i HaGe.
Billede 3 hageTavle møde tidspunkter på daglig basis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *